Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Ο κακος αντι-δημοκρατής και αντι-σημιτής! και η δικη του Πλευρη

Ξέρετε για το σύστημα δεν υπάρχουν ιδεολογικά αντίθετοι και ταυτόχρονα ιδεολόγοι. Ιδεολόγοι ήμαστε μόνο εμείς , και μόνο εμείς διαλέγουμε ποιος... Δεν θα ακούσετε πότε στην τηλεόραση ότι ένας εθνικιστής, ένας αντιδημοκρατικός , ένας εθνικοσοσιαλιστής ότι έκανε κάτι κάλο, είπε κάτι σωστό.... Οχι! Ότι καλό και αν κάνει είτε αυτό είναι εθνικό είτε κοινωνικό θα αποκρυφή , θα αφανιστεί(!) αντίθετα μόλις βρουν την ευκαιρία για κατηγόρια , για δυσφήμιση θα είναι πρώτη μούρη και η (αν)ελευθεροτυπία θα τον έχει πρωτοσέλιδο.

έτσι ο εθνικιστής και ο αντιδημοκρατικός(σε καμιά περίπτωση οι όροι δεν ταυτίζονται) λαμβάνει τον βαθμό του Τέρατος . Για άλλη μια φορά τα Μ.Μ.Ε. διαμορφώνουν την άποψη στις μάζες παρά να την εκφράζουν. Κοινή άποψη για τον εθνικιστή είναι ότι : "είναι ένας χρυσαυγίτης(!) με 5 πόδια(;) , 5 χέρια(;) και μεγαλό στόμα(!)"... έτσι ώστε να μας τρώει καλύτερα ή αν όχι εμάς τους λαθρομετανάστες γιατί εμάς μας τρώνε οι αναρχικοί. Με την διαφορά ότι τους χρυσαυγιτές του πιάνουν , τούς αναρχικούς ποτέ.

Έτσι η καταδίκη του Πλεύρη ήταν το καλύτερο μέσο να σωπάσουν κάποιον που κατάφερε μέσα από αγώνες και χωρίς κανένα κέρδος να προβληθεί να δείξει μια άλλη μεριά (αν και όχι η καλύτερη) του αντιδημοκράτη , του εθνικιστή του γνήσιου ιδεολόγου. Βγάζοντας το καινούργιο του βιβλίο "Εβραίοι : Όλη η αλήθεια" και αναγράφοντας προκλητικά και με την ύβρη της αλήθειας ότι δεν αρέσει σε ανελεύθερους (υπέρ)ανθρώπους , το τόλμησε και τιμωρήθικε.

Ο αντισημιτισμός του είναι εβραίος γνωστός. Φυσικά αντισημιτισμός δεν σημαίνει ότι μισούμε κάθε Εβραίο στην γειτονία μας ή το μανάβη μας επειδή είναι Εβραίος και γενικά δεν σημαίνει ΜΙΣΟΣ. Φτάνουν αυτές οι βλακείες.... Σήμερα αντισημιτισμός είναι μια προσπάθεια αντιμετώπισής έννους κλειστούς συστήματος πολυεθνικών εταιριών(κατα ουσία) που την κατέχουν κατά πλειοψηφία Εβραίοι και φυσικά ο σκοπός τους δεν είναι μονό οικονομικός...

Βεβαία υπήρξαν πολλές φορές αντισημιτισμοί που μεταλλάχτηκαν σε μίσος, όπως υπήρχαν αριστερισμοί που έγιναν μίσος. Δεν υπάρχει ιδεολογίες που δεν έχουν φανατικούς , θερμόαιμους "επαναστάτες" που θα σκοτώσουν όποιον του στέκεται εμπόδιο. Δεν υπάρχει ιδεολογία που μέσα της δεν θα υπάρχει σωβινισμό... είναι στην φύση του ανθρώπου και ιδιαίτερα του Έλληνα που είναι υπερβολικός σε ότι και αν κάνει και σαν παράδειγμα υπερβολής σας δείχνω τους αρχαίους Έλληνες πού είχαν υπερβολικά το σωστό μετρό.

Επανέρχομαι στο θέμα του Πλευρή και θα ήθελα πολύ να παρακολουθείσετε στιγμιότηπα απο την πρώτη δίκη του και την μνημειωδή ομολογία του . Μπορείτε να διαβάσετε πολλά δημοσιεύματα εδώ . άλλα σημαντικότερο απ' όλα είναι να διαβάσετε κάποια από τα αναπάντητα επιχειρηματά του

Δεν υπάρχουν σχόλια: