Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Η ψηφοφορία έληξε.

Πλεύρη
35 (35%)
Βορίδη
23 (23%)
Γεωργαλά
10 (10%)
Δενδρινο
4 (4%)
Δημόπουλο
9 (9%)
Μανωλόπουλο
1 (1%)
Ζαφειρόπουλο
9 (9%)
Μιχαλολιάκο
38 (38%)

Η ψηφοφορία έληξε στους 100 ψήφους. Καλό δείγμα θέλω να πιστεύω. Τα αποτελέσματα κατά την γνώμη μου είναι μέτρια. Σε μια ψηφοφορία όπου μπορείς να διαλέξεις πολλές επιλογές, τα ποσοστά του Γεωργαλά , Δενδρινού και Δημόπουλου είναι φοβερά χαμηλά αν και οι τρεις έχουν γράψει φοβερά βιβλία , μοναδικά στο είδος τους. Αυτό τι δείχνει; Ότι οι Εθνικιστές μας , είναι του pc και της tv(Για αυτό και οι πρώτοι είναι: Μιχαλολιάκος και Πλεύρης).Ο κ.Μανωλόπουλος ήταν στο κόμμα της 4 Αυγούστου και τον έβαλα για να δω πόσοι θα ψηφίσουν τυχαία(καθότι άγνωστος).

(*Το κείμενο αυτό πρόκειται να επεκταθεί)

5 σχόλια:

Πυριφλεγέθων είπε...

Καλά σου γράφει κι ο άλλος. Είσαι δημοκράτης με τα όλα σου. Δεν πειράζει (ξύδι), ούτε ο πρώτος που καμώνεται, ούτε ο τελευταίος.
Αλλά πες μας ρε φίλε, ΑΦΟΥ έκανες ..."εκλογές", έβγαλες συμπέρασμα (το οποίο είχες από πριν ετοιμάσει) ότι όσοι σε βοήθησαν είναι τηλεορασόβιοι και internet freaks, γιατί ψήφισαν τον Μιχαλολιάκο και Πλεύρη. Αν μη τι άλλω, ο Μιχαλολιάκος και οι χρυσαυγίτες του, είναι πιο δραστήριοι και μάχιμοι. Κι έχουν αποδείξει ποιοί είναι.

Αν ψήφιζαν τον Βορίδη τί θα ήταν;
-Γραβατοφόροι; Βουλευτομανείς;
Αν ψήφιζαν τον Πλεύρη;
-Με αμνησία; Καταδότες της χούντας;
Αν ψήφιζαν Δημόπουλο και Δενδρινό;
-Μεγάλοι σε ηλικία και βιβλιοσκώληκες;
Αν έθετες το ίδιο σε άλλο μέσο, πχ το τηλέφωνο, τι θα ήταν οι ψηφοφόροι;
-Τηλεφωνήτριες ή Κωτσομπόλες νοικοκυρές;

Τέλος πάντων. Ο Σεβασμός δεν βλάπτει πιτσιρίκο με το κόμπλεξ του εξοστρακισμού. ΌΛΟΙ όσοι μπήκαν στην αυτόκλητη "κρίση" σου, όπως κι εκείνοι που συμμετείχαν στο πείραμά σου (που επίτηδες διαφήμισες στο φόρουμ της ΝΕΟΣ και δεν μπορείς να κρύψεις καν το ψευδώνυμό σου εκεί). Τα πρόσωπα που αναφέρεις, ξεκίνησαν (όπως ξεκίνησαν κι ότι κατόρθωσαν) όταν εσύ δεν υπήρχες στα αρχίδια του μπαμπά σου -κι έχεις εσύ σήμερα, μούρη και κρίνεις. Κι έχεις το θράσσος να γράφεις "το κείμενο θα επεκταθεί"... Σιγά ρε, μην περίμεναν εσένα να τους κρίνεις!

ΥΓ Αλήθεια σου έχει πει κανείς, ότι οι δημοκράτες Αθηναίοι, εξοστράκιζαν και λασπολογούσαν όποιον δεν ήταν μικροπρεπής (σαν τους ίδιους) κι Άξιος διότι δεν μπορούσαν να τον φθάσουν;

Unknown είπε...

Ο ΟΛΟΚΛΗΡ Ω ΤΙΣΜΟΣ γράφεται με ΩΜΕΓΑ. Λίγη προσοχή δεν βλάφτει στην ορθογραφία ειδικά όταν το γενικό επίπεδο γλώσσας του ιστολογίου είναι υψηλό...Απλά φιλική παρατήρηση.

Αντι-Δημοκράτης είπε...

σε ευχαριστώ φίλε politispittas

Τώρα κύριε Πυριφλεγέθων... όπου έχεις 1 προβολή προφιλ όπως και αυτός ο οποίος αποκαλείσαι. Δες το καινούργιο άρθρο.

Πήγα στην ιστοσελίδα της ΝΕ.Ο.Σ. για να καταλάβω τη μου λες. Πιστεύεις ειλικρινά ότι εγώ είμαι ο ΠΛΕΥΡΗΣ4 και δεν μου λές... στο τέλος της συζητήσεις ... αυτό-κατηγορούμαι.

Σε ευχαριστώ πολύ για την δυσφήμηση ... δεν θα πάρω

http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?p=58375#58375

Το link ώστε να δει ο καθένας.....

Πυριφλεγέθων είπε...

Δεν μου λες "Αντιδημοκράτη" ή αλλιώς Θεμέλια Σοφίας, τί είναι αυτό που σε πείραξε και αντιδράς σαν τον κοπρίτη που προσπαθεί να κρύψει τις ακαθαρσίες του με περισσότερη λάσπη;
-Το ότι σου γράφω νέτα σκέτα, ή το ότι δεν έχεις χαρτομάντιλα; Ή το ότι δεν φθάνεις εκεί που πατούν τα πρόσωπα που λερώνεις με την κρίση σου;
Βλέπω πως "απαντάς" συνεχίζοντας να υποβιβάζεις όσους σε βοήθησαν. Προχώρα... Για σεβασμό πλέον δεν χρειάζεται τον θίξω και πάλι. Φαίνεται πολύ καλά που τον έχεις γραμμένο. Σου αρέσει αγόρι μου να είσαι απατεωνίσκος...

Αντι-Δημοκράτης είπε...

Ο διάλογος δείχνει κενός, δεν έχει καμία ουσία.

Τώρα με ταυτίζεις με την θεμελεία σοφίας η οποία εν του παρόντος... και η ίδια έχει γράψει σχόλιο που κατά βάση είναι εναντίον.

Και αν εμένα ο Μιχαλολιάκος "με βοήθεισε". Τώρα το μαθαίνω.Ο Πλεύρης; ναι με βοήθησε(θεωρητικά) και δεν τον υπομονεύω καθόλου αλλά αυτοί που μπαίνουν στο blog ... ούτε αυτό τους νοιάζει , ούτε φτιάχτηκε το blog για να μιλάω για μένα αλλά για τις ιδέες μου.


Δεν έχω να πω τίποτα αλλό. Συνήθως συζητάω για ιδέες , για έννοιες για σκέψεις .... Δεν βλέπω λόγο να απαντάω στις συνεχείς ύβρης σου.