Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Το κόλπο συνεχίζεται... όλα πρέπει να πωληθούν

Δεν πάει μια μέρα απο τότε που έγραψα το άρθο μου για τους ιδιωτικούς φορείς και επιβεβαιώνομαι ή έτσι το βλέπω εγώ. Σε λιγότερο απο 24 ώρες υπήρξε νέος εκτροχιασμένος τρένου(εδώ)(εδω), και σε μικρό χρονικό διάστημα είχαν προηγήθη και άλλοι δύο(εδω)(εδω).

Επίσης -από τη καταλαβαίνω- θα ακολουθήσουν δύσκολες μέρες για το ρεύμα μας καθότι οι "αγώνες" συνεχίζονται όπως λέγεται και στο βίντεο(εδώ). Μα εκεί που θέλω να δώσετε προσοχή είναι στο 1:43 όπου ο εργαζόμενος λέει κάτι -κάπως- περίεργο; ή όχι; τη λέτε; Εγώ νομίζω πως αυτό που λέει μου δίνη μια ακόμη απόδειξη και αν όχι απόδειξη άλλη μια ένδειξη.

Ευτυχώς που ο Κύριος(με ή χωρίς εισαγωγικά) Νικος-Δ. δεν διαβάζει το κείμενο αυτό για να το ονομάσει συνομοσιολογία και αρλουμπολογία. Είναι και αυτό ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο... ο ίδιος που με την ίδια πυγμή και αγανάκτηση αρνείται κάθε ύπαρξη συνομοσιολογίας ή προσπάθεια αποκρύψεις πληροφοριών.... είναι ο ίδιος που δεν ξεχνά συνέχεια να μας υπενθυμίζει πως ο Μ.Αλέξανδρος ήταν σφαγέα και οι αρχαίοι Έλληνες ανέπτυξαν πολιτισμό... χάρις την παιδεραστίας(!!).(έλα να με γ%μ@#... να φιλοσοφήσουμε παρέα , ένα πράγμα)

Τέλος Πάντων.

Είναι σημαντικό να συνδεθούν και άλλα πράγματα που έχουν σχέση με την επικαιρότητα. Όπως κάποια Α.Ε.Π. κάποιων χωρών και κάποια κέρδη κάποιων εταιριών.... αλλά έχουμε καιρό!

2 σχόλια:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΟΔΩΡΟΥ ΣΠΑΡΤΙΩΤΗΣ είπε...

Γειά σας,

Το λέει καθαρά ο εργατοπατέρας. Θα μας αποτελειώσουν, αρκεί να κρατήσουν τα προνόμια τους (δεν αναφέρομαι στους εργάτες, εναερίτες αλλά στους υπ. γραφείου της ΔΕΗ και τους εργαζόμενους στις αποθήκες).

Επίσης:

Γενικά, σε ποιά δημοκρατία αναφέρεστε; Αυτήν που εννοούν αυτοί (σοσιαλιστές, αριστεροί, δεξιοί κ.λπ) δηλ. το «κοινοβουλευτικό» σύστημα - παρλιαμενταρισμό της «προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας» ή την πραγματική δημοκρατία όπως αυτή που εφαρμόστηκε από τους προγόνους μας στην πόλη των Αθηνών των Περικλέους; Η πραγματική δημοκρατία έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: Ισονομία, ισοπολιτεία, ισηγορία για τους πολίτες-οπλίτες της. Παρακαλώ μην μου αραδιάσετε τα μειονεκτήματα της δημοκρατίας. Τα γνωρίζω.

Επί πλέον...

Τον κ. Μιχαλολιάκο γιατί τον έχετε στη ψηφοφορία για τους μεγαλύτερους σύγχρονους εθνικιστάς; Όπως είναι γνωστόν, αυτός ο κύριος είναι στην Χρυσή Αυγή και παρουσιάζεται ως εθνικοσοσιαλιστής όπως και αυτή η οργάνωση. Τα περί εθνικισμού που παρουσιάζονται στα δελτία τύπου της Χ.Α. είναι τουλ. γελοία, διότι προέρχονται από εθνικοσοσιαλιστές. Αυτοί ούτε είχαν σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό και ούτε έχουν δικαίωμα να τον επικαλούνται!

Επίσης, γιατί δεν βάλατε στη ψηφοφορία ως επιλογή τον κ. Πολύδωρο Δάκογλου (Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα);

Ο κ. Δενδρινός είναι εθνικιστής;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αντι-Δημοκράτης είπε...

Για σού φίλε μου. Μόλις πριν λίγο ανάρτησα ένα κείμενο με θέμα την αρχαία ελληνική δημοκρατία. Όπου αναλύω την άποψη μου πάνω σε αυτό το θέμα.

Και θα ακολουθήσει άρθρο... για τους Έλληνες εθνικιστές μέσα σε λίγες μέρες. Όπου θα απαντήσω σε όλες σου τις απορίες(ή έτσι νομίζω.

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου και όποτε έχει κάποια απορία ή πιστεύεις κάτι αντίθετο από μένα να το "κάνεις" σχόλιο για να το συζητάμε και να ανταλλάζουμε απόψεις.

(*μιλάω για τον Αντρέα Δενδρινό που ήταν(μαζί με Δημόπουλος,Μανωλόπουλο και Πλεύρη) στο κόμμα της 4 Αυγούστου. Που έχει βγάλει μια σειρά από υπέροχα βιβλία και ο Βορίδης τον είχε πει πνευματικό του πατέρα )